Synonyms

0
4333

Directions: In the following questions, pick out the nearest correct meaning or synonym of the words from the given series of options. You can also review your choices by clicking into answer section.


1. INEVITABLE

A. Unavoidable

B. Probable

C. Expected

D. Fixed


Answer

                  Ans: Option A


2. AUGUST

A. Common       

B. Ridiculous

C. Dignified        

D. Petty


Answer

                  Ans: Option C


3.   CONUNDRUM

A. Riddle   

B. Dampness   

C. Impudence

D. Servility


Answer

                  Ans: Option A


4. CANNY

A. Obstinate      

B. Handsome

C. Clever             

D. Stout


Answer

                  Ans: Option C


5. EXACERBATE

A. Irritate

B. Enlighten

C. Aggravate

D. Exaggerate


Answer

                  Ans: Option C


6. ADVERSITY

A. Failure            

B. Helplessness

C. Misfortune   

D. Crisis


Answer

                  Ans: Option C


7. TACITURNITY

A. Dumbness

B. Changeableness

C. Hesitation

D. Reserved


Answer

                  Ans: Option D


8. LAMENT

A. Complain       

B. Comment

C. Condone       

D. Console


Answer

                  Ans: Option A


9. ERUDITE

A. Execute

B. Expanse

C. academic

D. Settle


Answer

                  Ans: Option C


10.    IMPOST

    A. Fertilizer   

    B. Coarse   

    C. Dispatch

    D. Tax


Answer

                  Ans: Option D


11. STERILE

A. Barren            

B. Arid

C. Childless        

D. Dry


Answer

                  Ans: Option A


12. SUFFICE

A. Endure

B. Be adequate

C. Annex

D. Eat up


Answer

                  Ans: Option B


13. INSOLVENT

A. Poor

B. Bankrupt

C. Penniless       

D. Broke


Answer

                  Ans: Option B


14.  MENIAL

    A.Unskilled   

    B. Tall   

    C. Affluent

    D. Sick


Answer

                  Ans: Option A


15. DILIGENT

A. Progressive  

B. Brilliant

C. Inventive       

D. Hard-working


Answer

                  Ans: Option D


1
2
3
SHARE
Previous articleSpotting errors
Next articleAnalogy Test

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here